Pevačica otkrila kako je za samo nekoliko meseci uspela da smrša!

Poznata pevačica Zorica Markovic otkrila na koji način je uspela da se izbori sa viškom kilograma. Rešila je da smrša kada se uplašila da je vaga na ivici da pokaže trocifren broj.

Naime, pevačica je pre nekoliko meseci dobila 20 kilograma i u tom momentu je imala 98 kila. Kada je otišla na pregled, doktor joj je rekao da mora da koriguje ishranu zbog problema sa srcem. Tada je odlučila da potpuno izbaci hleb iz ishrane i da prestane sa kasnim obrocima.

Foto: Printscreen Instagram / @zoricamarkovic_official

- Bila sam nedisciplinovana što se ishrane tiče. Preterivala sam u testeninama i mnogo sam jela hleb i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo! - izjavila je Zorica i dodala: - Ako nešto ne preduzmem preći ću stotku!

Zorica je rešila da počne da meri povrće i meso, a testeninu je potpuno izbacila. Rezultati su se ubrzo pokazali, kako navodi, posle samo nekoliko meseci imala je 13 kilograma manje. Ona planira da nastavi sa dijetom dok ne dođe do željene težine od 80 kila.

Pored toga pevačica je uvela i nove navike. Svako jutro popije čašu mlake vode sa sodom bikarbonom na prazan želudac, kao i vitamine. Za doručak voli da spremi smuti od voća i povrća, a za ručak uglavnom jede bareno povrće i meso. Izbacila je obroke u kasnim satima zbog kojih kaže da se najviše gojila.

Zorica je zbog zdravstvenih problema rešila da promeni loše navike i koriguje ishranu. Do željenih 80 je deli 5 kilograma, a mi joj želimo da u tome uspe i nastavi sa zdravim životom. 👏

Autor: redportal.rs

#Zorica Markovic