Ko bi se ovome nadao?

U seriji ne baš lepih vesti koje, čini nam se, sve češće dolaze iz Holivuda, a koje se uglavnom tiču raznih optužbi za seksualno iskorišćavanje ili napade, protekle nedelje je štampu zapljusnuo novi skandal, budući da su dve žene optužile glumca Krisa Nota (famozni Zverka iz serije Seks i grad) za silovanje.

Prva je optužila Nota na seksualni napad koji se navodno desio 2004. u Los Anđelesu, a druga je ispričala da je imala slično iskustvo u Njujorku 2015. godine. Not je priznao da ih poznaje, ali je negirao optužbe da se radilo o silovanjima.

IZVOR: YT / Access

- Optužbe koje su protiv mene iznele osobe koje sam upoznao pre više godina, čak dekada, u potpunosti su lažne. Ove priče su mogle da budu stare 30 dana ili 30 godina, ali reč 'ne' je uvek značila 'ne', i to je granica koju nikad ne bih prešao. Odnosi koje smo imali su bili dobrovoljni. Teško je, međutim, ne postaviti pitanje trenutka kada su ove optužbe iznete u javnost. Ne znam tačno zašto su se sad pojavile, ali znam jedno, a to je da ja nisam napao nijednu od ovih žena - rekao je Not pre neki dan za magazin The Holywood Reporter, koji je i preneo vest o optužbama.

Međutim, danas je došlo do novog razvoja situacije kada su glumice Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot) izdale zajedničko saopštenje koje ne zvuči baš kao podrška njihovom kolegi iz serije.

- Duboko nas je rastužilo što smo čule optužbe protiv Krisa Nota. Pružamo podršku ženama koje su istupile i podelile svoja bolna iskustva. Verujemo da je to bila izuzetno teška stvar i zbog toga im udeljujemo pohvalu - navedeno je u saopštenju koje je u svom storiju napisala Sara Džesika Parker, a koje su potpisale i ostale 2 koleginice.

Gledano sa strane, teško je reći ko je ovde u pravu, ali izgleda da ni u Holivudu ne cvetaju baš ruže i prijateljstva između kolega, kao što često znaju da nam predstavljaju.

Autor: redportal.rs

#Keri Bredšo

#Kris Not

#optužbe za seksualno zlostavljanje

#sara džesika parker

#seks i grad

#zverka