Svako jutro isto pitanje. Šta da se doručkuje? Onda se javljaju nova pitanja. Da li da se doručkuje zdravo? Ili da se čovek opusti malo jačim doručkom? Večita dilema.
Jedna strana je za laganiji doručak pun voća, povrća ili integralnih stvari. Danas su sve popularnija peciva sa heljdom, za koja se i ne zna imaju li heljdu. Ali koga to još zanima, bitno da se kaže da ima heljdu 😂. Ima i raznih šejkova čiji ukus nije baš za komentarisati, ali ipak je zdravo.
Druga strana je za jaču varijantu i bez puno razmišljanja. Burek i litar jogurta. Nema ništa bolje dok se ne oseti kako velika količina masti. Ili možda neki doručak sa jajima i slaninom, uz kajmak i proju. Ali to nije baš na brzinu.
Ova dilema je pokrenuta i na Tviteru:
Bolje pola kile bureka sa sirom, nego integralne pločice!
— Lodger Limansky (@bowie021) 18. новембар 2020.
IZVOR: TW / @bowie021
Komentari su bili različiti:
Imaju i integralni cvarci,snicle... Sve integralno. Integralno=falsifikat. Ali se jos nije rodio baja koji je napravio integralnu slaninicu... Taj koji to uspe,moze da dobije Nobela iz mesta...
— Vojchilo (@Vojchilo) 18. новембар 2020.
IZVOR: TW / @Vojchilo
Bitno je da jogurt bude dijetalni:
I jogurt bez masti, ne preteruj.
— skuda (@skuda1978) 18. новембар 2020.
IZVOR: TW / @skuda1978
A i zna se šta je najbitnije:
Bolje zdrav i bogat nego bolestan i siromasan.
— Orso Bruno (@IvanIsa55913650) 18. новембар 2020.
IZVOR: TW / @IvanIsa55913650
Autor: redportal.rs