Internet provajderi mogli bi da ostanu bez posla nakon pandemije 😏

Mnogo je u današnje vreme različitih mišljenja o pandemiji koja je snašla ceo svet, kao i o tome na koji način je moguće okončati je. Jedni zagovaraju predostrožnost i prate uputstva nadležnih institucija, dok drugi "sumnjaju u celu tu priču" i uvek imaju neku svoju verziju istine.

Posebna bitka vodi se oko najavljene vakcinacije i vakcina koje se ovih dana pojavljuju kao kandidati koji bi mogli da počnu masovno da se proizvode u cilju imunizacije stanovništva širom sveta.

Jedan tviteraš na satiričan način prokomentarisao je moguće posledice potencijalne vakcine protiv koronavirusa o kojima mnogi ljudi pričaju.

IZVOR: TW / @rushtheawful

Iako još uvek ne znamo koliko će vakcine biti od pomoći protiv COVID-19, jedno je sigurno: bilo bi baš kul da emitujemo Wi-Fi gde god se pojavimo. 😆

Nedostatak interneta više nikada ne bi bio problem, a jedini ko bi imao nešto protiv su verovatno mobilni operateri i ostali internet provajderi, od kojih sada zavisi koliko ćemo interneta mesečno imati na raspolaganju.

Kada malo bolje razmislimo, da nije cela ova situacija sa koronavirusom u stvari zavera upravo protiv internet provajdera? 🤔 Virus je veštački stvoren, prvi ko je zagovarao vakcinaciju bio je Bil Gejts, a sada potencijalno svi negativni efekti vakcinacije pogađaju baš internet provajdere.

Slučajnost? Ne bismo rekli.

Autor: redportal.rs

#Covid19

#Vakcina

#bil gejts

#korona

#tviter

#vakcinacija

#vakcine