Ako ništa drugo, ima i upečatljivo ime, pored nekonvencionalnog oca

Za milijardera i vlasnika kompanija Tesla Inc. i SpaceX Ilona Maska se odavno zna da nije baš običan čovek, između ostalog i zbog činjenice da je svog jednoipogodišnjeg sina nazvao prilično neobično - X AE A-Xii (to bismo valjda pročitali kao Iks Ae A Tvelv? 🤔). Međutim, tog dečaka je retko ko video van užeg kruga ljudi iz okruženja njegovog oca. Sve do prekjuče.

Naime, to se desilo prilikom uključenja koje je imao preko Zuma na prezentaciji američke Nacionalne akademije nauka, mašinstva i medicine (NASEM - National Academy of Sciences, Engineering and Medicine).

I tako, dok je njegov otac pričao o pragramu Starship, šta je plan i dokle se stiglo sa njim tokom ove prezentacije, njegov sin je sve vreme simpatično gledao u kameru, osmehujući se i izgovarajući ponešto. 😄

Mask se smejao i nastavio sa prezentacijom, da bi u jednom trenutku Iks Ae A Tvelv glasno i razgovetno rekao "auto", na šta mu je njegov slavni otac odgovorio da je pogrešio.

- Ne, to nije auto, već raketa - rekao je Mask, na šta su se svi koji su prtili ovo uključenje slatko nasmejali.

IZVOR: YT / editorji

Inače, program Starship (bukvalno Zvezdobrod) jeste projekat kompanije SpaceX čiji je cilj konstrukcija letelice koja će moći bezbedno da preveze 100 osoba na Mars.

Da li će Đoganijevi biti u tih 100 prvih ljudi, ostaje da vidimo. 😄

Autor: redportal.rs

#Ilon Mask

#X AE A-Xii

#sin

#sin Ilona Maska