MMA zvezda obrisala tvit, ali pitanja su ostala

Proslavljeni MMA borac i UFC šampion Konor Makgregor je prekjuče na svom Tviter profilu rekao da mu nije žao ni za jedan udarac koji je uputio bilo kome, jer je, kako kaže, svako od tih ljudi koje je udario to i zaslužio.

Doduše, posle nekog vremena povukao je tvit, tako da se vrlo verovatno pokajao zbog ovoga. Istina, možda zato što je, za razliku od većine profesionalnih boraca, on znao da se potuče i van ringa.

Foto: Twitter.com/@TheNotoriousMMA

Da podsetimo, proslavljeni šampion je u aprilu 2019. u jednom dablinskom baru udario izvesnog Dezmonda Keoga, inače 50-godišnjaka, samo zato što ovaj nije prihvatio turu pića koju je Makgregor platio svima. Zbog ovoga je MMA zvezda proglašena krivom, ali je, da bi se osvetio Dezmondu, nedugo potom kupio bar u kom se incident desio, kako ovaj više ne bi mogao da svraća.

Ipak, ovog avgusta se oglasio povodom tog incidenta, rekavši da je ipak pogrešio u tom slučaju.

To bi možda bilo i relativno zaboravljeno, da baš prošlog meseca Makgregor nije udario italijanskog pevača i di-džeja Frančeska Fakinetija (ako vas interesuju detalji, možete ih pročitati dole 👇).

Reklo bi se ipak, na osnovu toga što je napisao pre 2 dana pa izbrisao, da Makgregoru lično nije žao što premlaćuje ljude i van ringa, ali da mu je žao što drugi smatraju da je to loše? 🤔

Autor: redportal.rs

#konor mekgregor

#oglasio se

#to je i zaslužio