Vatrena plavuÅ”a ima armiju fanova šŸ˜®

Ukoliko nemate TikTok i imate viÅ”e od 15 godina, verovatno ne znate ko je ova devojka. Međutim, Barbi Afrika je dobro poznato ime, kako na ovoj druÅ”tvenoj mreži, tako i na Jutjubu, ali i na Instagramu. Devojčice vriÅ”te na pomen njenog imena i utrkuju se koja će biti kreativnija i bolje voditi njene fan stranice.

Barbara Milenković je njeno pravo ime, a rodom je iz NiÅ”a. Tamo je zavrÅ”ila srednju Å”kolu, ali sada živi u Beogradu. Ona snima klipove za svoj Jutjub kanal, ali je najaktivnija i najpoznatija po videima sa TikToka. Barbara se bavila glumom 4 godine tokom Å”kolovanja, a plesom preko 10. Spojila je lepo i korisno, pa je naučeno iskoristila za snimanje videa zbog kojih je postala neverovatno popularna.

View this post on Instagram

A post shared by BARBARA MILENKOVICĢ (@barbiafrika.official)

IZVOR: IG / barbiafrika.official

Nju prati viÅ”e od 600.000 ljudi na TikToku i nalog joj je verifikovan. Ona kaže da obožava to Å”to radi, da uživa u svakom procesu snimanja i editovanja, Å”to je publika i prepoznala i zbog čega je zavolela. Često upotrebljava korake iz koreografija koje je naučila na treninzima, Å”to značajno olakÅ”ava smiÅ”ljanje koreografija. Nadimak Afrika doÅ”ao je spontano, nakon komentara koji su joj uputili prijatelji. Nakon Å”to se vratila sa letovanja, prijatelji su joj rekli da je pocrnela kao da je doÅ”la iz Afrike. Ona je to odmah iskoristila kao nadimak za Fejsbuk nalog i tako je ostalo do danas.

Autor: redportal.rs

#Barbara Milenković

#Barbi Afrika

#TikTok