Vatrena plavuša ima armiju fanova 😮

Ukoliko nemate TikTok i imate više od 15 godina, verovatno ne znate ko je ova devojka. Međutim, Barbi Afrika je dobro poznato ime, kako na ovoj društvenoj mreži, tako i na Jutjubu, ali i na Instagramu. Devojčice vrište na pomen njenog imena i utrkuju se koja će biti kreativnija i bolje voditi njene fan stranice.

Barbara Milenković je njeno pravo ime, a rodom je iz Niša. Tamo je završila srednju školu, ali sada živi u Beogradu. Ona snima klipove za svoj Jutjub kanal, ali je najaktivnija i najpoznatija po videima sa TikToka. Barbara se bavila glumom 4 godine tokom školovanja, a plesom preko 10. Spojila je lepo i korisno, pa je naučeno iskoristila za snimanje videa zbog kojih je postala neverovatno popularna.

View this post on Instagram

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika.official)

IZVOR: IG / barbiafrika.official

Nju prati više od 600.000 ljudi na TikToku i nalog joj je verifikovan. Ona kaže da obožava to što radi, da uživa u svakom procesu snimanja i editovanja, što je publika i prepoznala i zbog čega je zavolela. Često upotrebljava korake iz koreografija koje je naučila na treninzima, što značajno olakšava smišljanje koreografija. Nadimak Afrika došao je spontano, nakon komentara koji su joj uputili prijatelji. Nakon što se vratila sa letovanja, prijatelji su joj rekli da je pocrnela kao da je došla iz Afrike. Ona je to odmah iskoristila kao nadimak za Fejsbuk nalog i tako je ostalo do danas.

Autor: redportal.rs

#Barbara Milenković

#Barbi Afrika

#TikTok