Da li to znači da špijunira homoseksualce?

Iako je iza sebe ostavio dosta uloga opasnih muškaraca, među kojima je naravno bio najupečatljiviji kao prvi Džejms Bond 21. veka, britanski glumac Danijel Krejg u privatnom životu je skloniji izbegavanju napetih situacija i problema. Naime, u nedavnom podkastu kod Brusa Bozija (Lunch With Bruce) Krejg je priznao da od kad zna za sebe posećuje gej barove, ali iz posebnog razloga.

- Posećujem gej mesta od rane mladosti jer sam shvatio da time izbegavam kafanske tuče. Prečesto sam dobijao pesnice u lice kada sam izlazio u obične barove, gde izlaze heteroseksualni muškarci, što se u barovima u koje izlaze homoseksualci mnogo ređe dešava - objasnio je bivši Džejms Bond u podkastu.

Glumac je dodao da nikome od prisutnih ljudi u gej barovima nije smetalo njegovo prisustvo, iako je bio heteroseksualac, budući da ga niko za to nije ni pitao.

- Zapravo, budući da dosta hetero žena izlazi u gej barove kako bi izbegle svakakve nasrtljivce, dakle iz sličnog razloga kao ja, često se dešavalo da upoznam neku - prisetio je poznati glumac.

Pedesettrogodišnji glumac se nakon uloge u novom Bond filmu Nije vreme za umiranje oprostio od igranja agenta 007, a takođe se pre 10-ak dana izjasnio o trenutno gorućoj temi - ko bi trebalo da bude naredni Bond.

Ako vas zanima šta je rekao na tu temu, to možete videti na jednom od ovih linkova. 👇

Autor: redportal.rs

#Danijel Krejg

#agresivne budale

#gej bar