Saveti kako izbeći svađu i održati harmoniju 🥰

Sasvim je normalno da smo malo ljubomorni na druge ljude, ali ljubomora u vezi je nešto malo drugačija. Ako je ne naučite kontrolisati možete uništiti odnose sa partnerom zauvek.

Preispitivanje

Pre nego što se prepustite izlivima ljubomore, sagledajte stvari iz drugog ugla. Smirite se i razmislite pre nego što odreagujete.

Nesigurnost i teret prošlosti

Upoznajte dobro svoje nesigurnosti i uporedite ih sa dobrim stranama. Verujte pronaći ćete mnogo više dobrih strana i to je ono zbog čega vas vaš partner voli. Istaknite to, a ne prekor, mrke poglede i svađalačke izlive ljubomore.

Razgovor

Ako vas brine ponašanje partnera, razgovarajte o tome sa njim, ali smirenim tonom bez optuživanja, bez podbadanja. Tražite da vam razjasni neke stvari - da vam bude lakše.

View this post on Instagram

A post shared by Veselin Vladimir Zvekic (@veseleen)

IZVOR: IG / @veseleen

Povezivanje

Da biste izgradili poverenje i učvrstli vezu, vreme provedeno zajedno mora biti dobro iskorišćeno. Ljubomora se može pojačati i ako previše vremena provodite odvojeno, ako živite u različitim gradovima, ako vas posao razdvaja. Radite na povezivanju, na malim sitnicama, pažnji, pokazivanju ljubavi, zagrljajima i poštovanju.

Izbegavati proveru društvenih mreža. 😂

View this post on Instagram

A post shared by Veselin Vladimir Zvekic (@veseleen)

IZVOR: IG / @veseleen

Autor: Redportal.rs

#ljubomora