Spisak postoji! 🤣

Društvene mreže i socijalne platforme postale su nova realnost u kojoj živimo i u kojoj svi želimo izgledati mnogo bolje nego u stvarnom životu 🤭. Iako opovrgavamo realnost, svi mi smo bar jednom učinili svoj izgled izazovnijim na mrežama 😅.

Magazin Novosti je predstavio spisak najčešćih "prevara" na društvenim mrežama:

IZGLED

Ne morate nužno biti majstor filtera i Fotošopa, sad već svaki mobilni telefon ima u sebi algoritme koji će malo popeglati fotke kako bismo ispali bolje na fotkama 📸.

LJUBAV

U ovom segmentu života najlakše ćemo se zameriti prijateljima i smanjiti svoju popularnost, jer stvarno niko ne treba da zna šta sve radite dragi/-a i vi svakog minuta svog života: šta jedete, pijete, gde ste i koliko se puta dnevno možete poljubiti  🥴.

Foto: Unsplash.com

PUTOVANJE

Sve loše što se dogodilo: od pucanja gume na starom busu, preko rupe u kojoj ste spavali sa jednim okom otvorenim za slučaj da vas napadnu štakori do bljutave hrane koju ste ispljunuli čim ste je stavili u usta... Sve ovo se može zanemariti i biti žrtva jer ste snimili super selfi na nekom mestu koje nije vaš grad 🤣.

VEŽBANJE

Svi su znojavi i piju vodu, majice su mokre, peškiri takođe, patnja na licu neupitna... Ipak, da li ste stvarno digli koju tonu, pretrčali koji kilometar ili ste se umorili za 2 minuta, slikali i pobegli na veliki nes s 3 šećera i 2 čokoladna kroasana 🧐?

Autor: magazin.novosti.rs

#Društvene mreže

#laž

#mreže

#nesitina