Vlogerka pokrenula serijal 360 sa Anastasijom 🧐📺

U novom izdanju emisije Whatzuuuup Saška i Ilija razgovarali su sa popularnom vlogerkom Anastasijom Grujić koja je govorila o modi, influenserima, ali i o svom budućem pozivu. 😎

- Najmanje volim da mi kažete influenserka, jer to je tako zloupotrebljen naziv za sve... Svako ko nema zanimanje on je influenser - izjavila je Anastasija i dodala da se danas gotovo svi koji imaju preko 10.000 pratilaca na Instagramu nazivaju influenserima, iako zapravo nije tako. 🤷‍♂️

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Anastasija nam je otkrila da je prvi blog dobila od roditelja kao božićni poklon, a sa pisanjem je počela kada je imala svega 16 godina. Od tada, pa do danas, Anastasija je prikupila mnogobrojnu publiku na svojim društvenim mrežama, a kao influensere koji joj se dopadaju izdvojila je Tamaru Kalinić, Dunju Jovanić, Dušana Petrovića i Vladimira Gašića.

Iako se bavi najviše modom, u poslednje vreme Anastasija na svoje platforme uvodi segment koji je posvećen dizajnu enterijera, što je i njen budući poziv, jer to i studira.

Na svom Jutjub kanalu nedavno je pokrenula nov serijal, koji nosi ime 360 sa Anastasijom, u kome se bavi dizajnom enterijera, odnosno renoviranjem očeve kuće, stana i slično. Jednu od epizoda pomenutog serijala možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Anastasija Grujić

Kada je reč o modi i šopingu, vlogerka je kazala kako ne voli previše novca da daje na garderobu, te da su u njenom garderoberu najskuplji komadi cipele i torbe.

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#anastasija grujić

#influenserka

#red tv

#whatzuuup