Da on nije možda suviše popustljiv?

Proslavljeni američki glumac Vil Smit otkrio je za medije da živi u otvorenom braku sa svojom suprugom Džejdom Pinket Smit. Da podsetimo, krajem prošle godine je vest da se Pinketova viđa sa reperom Augustom Alsinom zatrpala sve medije, posle čega je Alsina rekao da je za to imao Vilovu dozvolu.

U onlajn emisiji Red Table Talk Džejd je potvrdila da je tačno da je bila povezana sa Alsinom.

Vil Smit i Džejd Pinket su u braku još od 1997. godine, ali su dodali da su imali probleme u braku i da su praktično raskinuli u jednom trenutku.

- Kako je vreme prolazilo, bila sam u različitim tipovima povezanosti sa Augustom i jedina osoba koja je mogla da mi da dozvolu za to bila sam samo ja. Međutim, August je verovatno mislio na to što je komunicirao sa Vilom, pa je to video kao dozvolu, čime je hteo da pokaže da nije neko ko uništava porodice, što svakako nije - rekla je ona neposredno posle saznanja za ovu paralelnu vezu.

Ovih dana je Smit, na kraju, priznao da sa svojomj ženom živi u otvorenom braku, i da je, iako se sva pažnja bila usmerena na vezu između Pinketove i Alsine, i on imao veze van braka.

U intervjuu za GQ glumac je rekao da je njegov brak svakako započet kao monogamna veza na početku, ali da su stvari postale izuzetno loše, tako da je nešto moralo da se promeni.

- Džejda nikad nije verovala u konvencionalni brak. Ona ima i članove porodice koji su živeli u nekonvencionalnim vezama, tako da je odrasla u sredini koja je dosta drugačija od one u kojoj sam ja odrastao - rekao je Smit.

Kako vam se sve ovo čini, ne znamo, ali mi bismo rekli da možda Vil štiti svoju ženu. Može da bude, ali ne mora da znači. Kako procenite. 🤔

Autor: redportal.rs

#Vil Smit

#brak

#džejda pinket smit

#nije monogaman

#otvoreni brak