Posledice seksualne znatiželje...

Dečak star 15 godina je primljen u bolnicu nakon što je ugurao u svoj penis USB kabl, u ludom pokušaju da premeri svoj penis.

Dečak, koji je građanin Velike Britanije, pojavio se na odeljenu za hitne slučajeve svoje lokalne bolnice. Pored toga što je imao USB kabl duboko u korenu svog penisa, više neuspelih pokušaja da ga sam izvuče rezultiralo je time da je izgubio podosta krvi.

Kada je majci video leđa, priznao je doktorima da je ti učinio da bi izmeri svoju dužinu penisa, kako kaže, iz radoznalosti.

Tim doktora je pokušao prvo citoskopijom (metalnom šipkom uguranom u penis) da izvuče kabl, potom i optičkom uretrotomijom, gde se hirurški proširuje uretra. Oba slučaja su se završila neuspešno i odlučeno je da je operacija potrebna.

Kroz usek između anusa i testisa, doktori su pristupili uretri dečaka. Izvukli su mišić i odatle su oba kraja kabla uspešno izvučena.

Pacijent se uspešno oporavio od operacije i ubrzo je pušten kući.

U samoj studiji, doktori navode da su ovakvi slučajevi retki po broju, ali i ne po tome šta sve ljudi stavljaju u svoje genitalije. Prema njima sve od igala, gvozdenih žica, špenadli i ljuski pistaća (!?!?!).

U velikom broju slučajeva ovakvi slučajevi su poslediva alkoholizma, narkomanije, mentalnih poremećaja i, kao u ovom slučaju, seksualne znatiželje.

Autor: redportal.rs

#KRV

#Kabl

#Seksualna znatiželja

#USB

#Uretra

#bolnica

#dužina

#penis