Pravila muvanja koja bi žene volele da muškarci odavno znaju 🙄

Prilazak devojci nije uvek jednostavna stvar i postoji puno potencijalnih grešaka koje se mogu napraviti. Da biste se pokazali u najboljem svetu, morate da pri prvom prilasku imate spoj poštovanja, samopouzdanja i nonšalantnosti.

Pravila koje bi žene volele da svi muškarci znaju pre nego što ih startuju:

BEZ UZNEMIRAVANJA U JAVNOSTI

Žene generalno ne vole da im muškarci prilaze dok obavljaju različite dnevne obaveze. Morate da znate da verovatno niste prvi muškarac koji joj je prišao na taj način, možda čak i tog dana.

NEPRIKLADNI KOMPLIMENTI

Komplimenti koji nisu prikladni i koji su poluuvredljivi, uticaće na to da se vaša meta oseti pomalo zbunjeno i da izgubi samopouzdanje.

NIKAKO NEMOJTE DA PREĐETE GRANICU DOBROG UKUSA

Sasvim je u redu da kažete ženi da izgleda lepo, ali se trudite da ti komplimenti ne pređu granicu dobrog ukusa. Ne upućujte komplimente određenim delovima njenog tela, poput grudi illi zadnjice, posebno ne prvi put.

NE ZNAČI NE

Nećete ništa postići neprirodnom upornošću u momentima kada vam je devojka jasno dala do znanja da nije zainteresovana. Često se događa da muškarci budu uporni u prilaženju devojkama ohrabreni njihovim blagim reakcijama, neznajući da one samo ne žele da povrede njihova osećanja, jer niko ne voli da bude odbijen. Ista pravila važe i za društvene mreže 🤨

View this post on Instagram

@stanojev1c_a

A post shared by 2€ gang baby (@maliprinc19) on

IZVOR: IG / @maliprinc19

ONLAJN PRISTUP

Onlajn flertovanje postaje sve popularnija pojava, međutim čak i u tim slučajevima postoje određena pravila. Upoznavanja preko aplikacija poput Tindera zahtevaju da budete kreativni i da izbegnete mogućnost da se predstavite kao dosadna osoba.

POKAŽITE PAŽNJU I INTERESOVANJE

Prilazak devojkama ne podrazumeva samo nekoliko odličnih uvodnih rečenica, već zahteva i vašu punu pažnju i pokazivanje interesovanja. Nije nužno da vodite duge razgovore jer prvi susreti po prirodi služe upoznavanju dvoje ljudi. Atmosferu unapredite sa nekoliko šala i anegdota koje će joj pokazati da znate da se nosite sa situacijom.

I na kraju, kada je muvanje proteklo uspešno, napravite prvi korak. Odavno je prošlo to doba kada su muškarci bili glavni. Nema više podele. Sada je samo pitanje trenutka ko će prvi otkriti svoje karte.

Autor: Redportal.rs

#flert

#muvanje