Spor između oca i poznate ćerke praktično postoji već 13 godina

Džejms Spirs, otac planetarno poznate pop-zvezde Britni Spirs, predao je zahtev nadležnom sudu u kojem traži da se oslobodi od starateljstva nad imovinom i sredstvima svoje ćerke.

Spor između oca i poznate ćerke praktično postoji već 13 godina, nakon što je zvezda doživela psihički slom 2008, koji su mediji ispratili do poslednjeg detalja.

Nakon sudske presude po kojoj je njenom ocu dodeljeno starateljstvo nad Britni, budući da je sud procenio da nije sposobna da upravlja svojom imovinom, bivša tinejž pop-zvezda se često žalila u javnosti da su joj ograničenja koja su joj nametnuta.

Zbog ovih istupa, njeni obožavaoci su počeli da vrše sve veći pritisak na sud, pa je čak nastao i onlajn pokret pod nazivom Oslobodite Britni (#FreeBritney).

Sud u Los Anđelesu se oglasio zvaničnim saopštenjem povodom podnošenja zahteva, navodeći da je gospodin Spirs zamolio sud da se starateljstvo ukine, budući da Britni Spirs želi da upravlja svojom imovinom bez ograničenja.

Ukoliko sud prihvati ovaj zahtev, to će biti svojevrsna pobeda Britninih obožavaoca i pokreta #FreeBritney. Ukoliko do toga ne dođe, pa... Verovatno će biti dosta nezadovoljnih Instagramera. 🤔

Autor: redportal.rs

#Džejms Spirs

#britni spirs

#starateljstvo