Od mašine ostala samo slika na snimku

Poznata Tiktokerka sa Floride, izvesna Dev H. Landžer (ili @devhlanger, što joj je ime naloga na ovoj mreži) je ostala bez svog malog drona pre desetak dana, i to iz jednog vrlo neuobičajenog razloga. Naime, njen mali dronić je jedan aligator - pojeo. 😲

Iako bi svakome od nas ovo zvučalo kao neka izmišljena priča, smišljena sa namerom da bude zanimljiva, Landžerova ima dokaz da se to zaista i desilo - u vidu video snimka koji je za jako kratko vreme postao globalno viralan, a možete ga videti malo ispod 👇.

Na snimku se vidi mali dron kako ubrzo biva uništen, dok je iz aligatorovih usta ubrzo počeo da kulja dim.

Video: tiktok.com/@devhlanger

IZVOR: TT / @devhlanger

Očekivano, mnogi komentatori su se javili i počeli da izražavaju nezadovoljstvo plašeći se za zdravlje životinje, a neki su otišli toliko daleko da su uveravali ostale da će aligator sigurno umreti jer je progutala litijumsku bateriju.

Međutim, sama Dev je brzo razuverila sve ove pratioce.

- Aligator je bio skroz dobro. Zapravo, ostao je još gladan - napisala je ona, izazivajući smeh kod većine pratilaca.

Ipak, u Nacionalnom parku na Floridi, gde je ona i snimala ceo događaj, zabranjeno je letenje dronova i sličnih letelica, tako da će Dev po svoj prilici biti prijavljena.

Bilo kako bilo, posle ovog prestupa je makar ostao zanimljiv video-snimak koji je još jednom pokazao da aligatori ne vole kad im nešto leti iznad glave. 😊

Autor: redportal.rs

#Dron

#aligator

#pojeo