Sara Reljić doživela neprijatnost, a u Zornjaku otkrila ko stoji iza svega!

Maca je danas ugostio bivše učesnike Zadruge, sestru i brata - pevačicu Saru Reljić i tatoo majstora Filipa Reljića. Iako nisu ranoranioci, Sara i Filip su se rado odazvali Macinom pozivu.

- Ovo je prvi put da sam se ovako rano probudio još od Zadruge - rekao je Filip, a Sara se nadovezala:

- Kada si me pozvao i rekao kad treba da dođem, morala sam da pitam da li je ujutru ili uveče. Inače, ja u ovo vreme ležem obično.

Foto: redtv

Sara je pre nekoliko dana objavila duetsku pesmu Loša devojka sa cimerom iz Zadruge 1 reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom i doživela je neprijatnost. Naime, na platformi Jutjub je njihov videodobio mnogo prijava zbog čega nije mogao da uđe u trending, a Sara je saznala da iza toga stoje fanovi njene koleginice.

- Zadovoljna sam reakcijama publike, ali smo imali neke kočnice, to znaju ljudi koji me prate. Sada ide kako treba. Nečiji fanovi su nam isprijavljivali video, tako da nam je bio klejmovan od youtube-a. Nije mogao da ide u predložene videe, nisu mogle da idu reklame i da dobije mozaradu, nisu se odobravali komentari, haos je bio. Meni se to već pre dešavalo, iz nekog razlogami pesma ne ulazi na trending, a ima sve za to. Ali sam tek sad saznala zašto se sve to dešavalo, to rade fanovi određenih kolega – rekla je Sara, ali nije želela da imenuje.

Foto: redtv

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavili komentari da su Sarinu i Đeksonovu pesmu sabotirali fanovi Lune Đogani, jer je Reljićeva nedavno izjavila da očekuje da se i Lunino dete za nekih 15 godina nađe u rijalitiju, s obzirom na to da je čitava njena porodica bila pred kamerama. I dok se Luna nije oglašavala, čini se da su njeni fanovi bili ogorčeni na Saru, te su prijavljivali njenu pesmu na mreži youtube. Ipak, da li su to Lunini fanovi, ili iza svega stoji neka druga koleginica, ostaje da vidimo.

Autor: Redportal.rs

#filip reljic

#sara reljic