Nikad nije kasno da se nauči nešto novo 😁

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić nedavno se putem Instagram priče pohvalila svojim pratiocima novim "otkrićem" - peglom za veš. 😅 Naime, Aleksandra je obavestila da je peglu za veš uzele u ruke tek pre nekoliko dana i oduševevila se kako ona radi. 😂

- Noćas sm prvi put u životu uzela peglu za veš u ruke i oduševila sam se. Sve one nove stvari za koje sam mislila da su bačen novac (a ima ih gomila) i planirala da ih bacim su u stvari samo bile neispeglane - napisala je Aleksandra Subotić koja je po svemu sudeći prvi put peglala sa svojih 25 godina.

Foto: Instagram.com/@sandrasuboticss

Takođe, Aleksandra je nedavno, takođe putem Instagrama, objavila da uskoro želi da počne sa renoviranjem očevog stana i tim putem pozvala firme koje prodaju nameštaj da joj se jave u inboks radi saradnje.

Sličnu saradnju nedavno je želela da ostvari i Stanija Dobrojević koja se obratila jednoj prodavnici kuhinjskih aparata, međutim, nije dobila očekivan odgovor. Njihova prepiska završila je na društvenim mrežama, a o ovoj temi više možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#25 godina

#aleksandra subotić

#pegla

#veš