Viktorija i Dejvid Bekam podelili na svojim profilima snimak uz emotivne poruke 😥

Viktorija Bekam i njen suprug Dejvid Bekam su se sa svojom decom jutros pridružili stotinama hiljada širom zemlje na svojim pragovima kako bi odali prikladnu počast poginulima u ratu.

Tako je Sunday Mirror pozvao domaćinstva da izađu napolje u 11 sati ujutru i posmatraju dvominutno ćutanje kako bi odali počast vojnicima i ženama poginulim u svetskim ratovima i kasnijim sukobima. Dejvid Bekam, njegova supruga Viktorija i deca Kruz (15) i Harper (9) odali su poštu.

Porodica je postavila video na internet kako bi podržala tišinu na pragu, a bivši kapiten Engleske postavio je emotivnu poruku preko svojih platformi društvenih mreža.

Foto: Printscreen Instagram / @davidbeckham

- Da ne zaboravimo - napisao je Dejvid na snimku.

- Ove nedelje sam upoznao neverovatne penzionere Čelsija. Bio sam presrećan što smo uspeli da ih posetimo u ovim posebno teškim vremenima za starije ljude i za sve dobrotvorne organizacije.

Foto: Printscreen Instagram / @davidbeckham

- Kao što mnogi od nas danas provode u karantinu sećamo se onih koji su toliko dali za našu slobodu. To je prilika da razgovaramo sa svojom decom o tome zašto obeležavamo Dan sećanja - podelio je Dejvid emotivnu poruku na svom profilu.

Autor: redportal.rs

#dejvid bekam

#viktorija bekam