Kad ti stariji udeli savet, iza njega stoji dobar razlog 💕

Kada rešite da nekom poklonite ceo svoj budući život verujete da to za ceo život. međutim između svega toga ima mnogo problema i mnogo stresa i ponekad nerazumevanja.

Pošto je dokazano da stariji imaju više iskustva i mnogo bolje savete od bilo koje drugarice majka je svojoj ćerki poklonila za venčanje štednu knjižicu i rekla joj da za svaki radostan dan uplati neki iznos i da na pise zbog čega su uplatili. Oni su to isprava radili.

Međutim, kada su nastupili problemi supružnici su rešili da se razvedu. Žena je otišla kod majke i rekla joj da hoće da se razvede, a majka joj je rekla da onu knjižicu koju joj je dala mora prvo da uništi i da pare prethodno podigne.

Ćerka je rešila da posluša majku, ali dok je čekala u redu gledala razloge uplate, a sećanja su samo navirala. Počela je da plače, napustila je re i otišla kući. Po dolasku dala je suprugu knjižicu i rekla mu da ode da zatvori račun.

On je sutradan otišao, ali se i njemu isto to dogodilo. Kada je došao kući pružio je ženi knjižicu u kojoj stoji uplata od 5.000 dolara, a kao razlog je naveo "Danas sam shvatio koliko sam te mnogo voleo svih ovih godina i koliko si mi sreće donela". Vratili su knjižicu u sef i nastavili zajedno da koračaju kroz život.

Video: Facebook.com/vise od zivota

Autor: Redportal.rs

#ljubav

#majka

#savet