Sofija Milošević se nedavno porodila i uživa u majčinstvu

Veliku podršku dobija i od svog budućeg supruga, fudbalera Luke Jovića. Dete im je donelo veliku radost, Sofija je veoma požrtvovana majka, a o prvim danima majčinstva svojevremeno je govorila za Blic:

- Veoma teško i iscrpljujuće. Umorno, neispavano, ali uz sve to uzbudljivo. Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi od mene. Otežavajuća okolnost je možda u celoj ovoj priči što ovde kod nas nisu članovi naših porodica da mogu da priteknu u pomoć. Sve su ovo lepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke - rekla je manekena i otkrila u čemu se najlakše snašla, a šta joj je najteže palo.

View this post on Instagram

Message from us:Be cool, be nice💙😝👶🏼

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

IZVOR: IG / @sofijamilo

- Imala sam u prvom trenutku strah od svega što prvi put radim. Vi dobijete u bolnici od babica savete kada je reč o previjanju i dojenju. Imate sigurnost kada ste tamo i kada vam oni objašnjavaju, ali kada dođete kući, onda ste u malom strahu ili bolje rečeno grču kako će sve da ispadne. Najlakše sam se snašla oko povijanja jer sam savladala to gradivo kada je moj sestrić bio mali.

Lepa manekanka jednom fotografijom otkrila je da pripada poznatim mamama koje se zalažu za normalizovanje dojenja u javnosti i kako nijednoj ženi ne treba da bude neprijatno da to radi.

Foto: Printscreen Instagram/Sofija Milošević

Autor: Redportal.rs

#sofija milošević