Koncepcija je slična kao u rijalitiju Ljubavno ostrvo, ali ovo je ipak malo komplikovanija situacija

Novi rijaliti na HBO je otišao korak dalje u odnosu na koncept koji je postavio program pod imenom Love Island na televiziji CBS.

Koncepcija ove emisije će biti sledeća - pusto ostrvo, 3 atraktivne devojke i 24 momaka (Ne sluti baš na dobro, zar ne? 😕). E sad, postoji razlog zašto smo stavili naslov kakav ste videli. Cela emisija se zove FBoy Island, a jasno vam je već šta označava to "f" na početku, ako znamo da je "boy" - dečak ili momak.

Po Urbanom rečniku ljudi sa engleskog govornog područja FBoy označava momka koji voli da se igra sa tuđim osećanjima i koji će to uraditi sa svakom devojkom s kojom to može da uradi. Mogli su biti i malo konkretniji, ali šta da radimo, tako oni kažu. 😄

Elem, tu postoji i jedna kvaka - od 24 momaka njih 12 su po sopstvenom priznanju je*ači (da kažemo po srpski, a ne neki fboy-evi 😄) a njih 12 su dobri momci (šta god to značilo).

Na 3 devojke je da provale ko je od njih za vezu, a ko je za... znate već šta, a nagrada je 100.000 dolara. Pa sad, ako pogode - dele, ako ne, ode je*ač sa novcem. 💸

Malo nezgodno, ali ko zna, možda ispadne kako treba. 😄

IZVOR: TW / HBO Max

Autor: redportal.rs

#HBO

#fboy island

#ostrvo je*ača

#rijaliti