Posle ovakvih snimaka zabrinemo se kakvi ljudi žive među nama

U beogradskoj teretani Ahilej na Novom Beogradu desio se strašan incident u kojem je jedan dečko pretukao radnicu teretane iz razloga što mu nije dala da sedne za pult koji je samo za radnike teretane.

Na snimku se vidi kako on ulazi u pult i kreće da udara radnicu po glavi, dok ostali momci u teretani posmatraju događaj.

View this post on Instagram

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

Iz Ahileja su se oglasili da su protiv ovog nasilnika podneli više krivičnih prijava i da je priveden od strane policije.

- Da se nikada ne ponovi!!! Danas je u teretani na Novom Beogradu siledžija ušao u pult i prebio radnicu. Tukao je pesnicama u glavu zato što mu je rekla da ne može da sedi u pultu jer nije zaposlen. Tukao je nečiju ćerku, sestru, devojku. Uhapšen je - poručio je vlasnik teretane Aleksandar Đorđević.

IZVOR: IG / @ahilej.lifestyle

View this post on Instagram

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

IZVOR: IG / @ahilej.lifestyle

On je na svom Instagram profilu objasnio da ga je na ovaj čin naterao vrhovni vladar univerzume pod imenom Sofije i da je on do sada glavni u toj teretani.

Video: Instagram.com/don.paviljon

Onda je objasnio kako će da se osveti Vanji koji mu je rekao da ne pravi probleme u teretani. Kako se vama čini ova situacija?

Video: Instagram.com/don.paviljon

Autor: redportal.rs

#Ahilej

#devojka

#nasilje

#nasilnik