Kako je to, mili moji, lep osećaj.

Dunjazzzzzz (zafalilo nam jedno Z pa smo naknadno dodali) ili Dunja sa Tvitera ili Dunja sa Instagrama ili samo Dunja - devojka koja je u devetom mesecu trudnoće i uskoro očekuje porođaj. 😍 Voli da čita knjige, kako je opisala sebe, sa Fakulteta političkih nauka je i nezaobilazni su njeni psi Čeda i Bole. 💖

Ova devojka je postala popularna na društvenim mrežama zbog svojih zanimljivih postova u kojima se pronalaze mnogi korisnici društvenih mreža. Često pod napadima, ona ne krije svoj život od javnosti i ne plaši se da iskreno govori o temama koje su za mnoge tabu.

Ne plaši se da otkrije da je ostala sama nakon što je zatrudnela i ne plaši se napada koji su usledili sa "moralno veličanstvenih" pozicija, jer je poznato da su mreže pune moralnih savetnika koji će vam rado reći kako treba da uredite svoj život.

Normalna stvar, zar ne? 🙄

Možda baš iz tih razloga Dunja na mrežama prenosi lepe misli koje opisuju život ili stvarno jesu saveti za određene životne situacije. Uvek kada nešto PREBOLIMO postignemo novi nivo saznanja koji je lepo podeliti sa drugima. Ovaj put je opisala šta to znači PREBOLJEVANJE i verujemo da su se mnogi pronašli u ovim rečima.

IZVOR: TW / @njazdu

Dunji želimo da sve dobro prođe na porođaju, jer to je najlepši osećaj. 😍

View this post on Instagram

A post shared by Dunja. (@dunjazzzzzz)

IZVOR: IG / @dunjazzzzzz

IZVOR: TW / @njazdu

View this post on Instagram

A post shared by Dunja. (@dunjazzzzzz)

IZVOR: IG / @dunjazzzzzz

Autor: redportal.rs

#Twitter

#dunja

#dunjazzzzz

#ljubav

#preboljavanje