Prozivka na račun Elene Kitić hit na Tviteru 🤣

Elena Kitić je od izlaska nove pesme PSH PSH jako aktivna na Instagramu. Ranije smo pisali o tome kako je njen mejkap raspametio devojke toliko da su sve želele da ga iznesu baš kao što je to uradila pevačica. Svakoga dana na desetine devojaka je tagovalo Elenu na svojim selfijima. Čini se da je Elena baš svaku fotografiju i podelila, jer kada god smo se zatekli na njenom nalogu, u storijima su se nalazile samo fotografije devojaka sa crnim ajlajnerom.

Međutim, jedna šminkerka je debelo zamerila Eleni što se među storijima nije našao i njen rad.

IZVOR: TW / @vekiks

Ova gospođa se toliko naljutila da je odmah napravila mali Instagram rent na Elenu. Nju je nazvala umišljenom malom i uporedila je sa njenim roditeljima za koje kaže da su divni ljudi i gospoda. Elena potom brzo ispravlja svoju grešku i propust i deli i ovu fotografiju na stori.

Šminkerka je možda malo i prenaglila sa reakcijom, jer vrlo lako može da se desi da pevačica nije u masi tagova ovaj ni videla. 🤷‍♀️

Naravno, gospođa je nakon što je osvanula na Eleninom Instagramu bila jako radosna, te se izvinila za uvrede i priznala da joj je Elena ipak draga. 🥰

Njihova mala prepirka postala je odmah viralna, na Tviteru su se istog trenutka pojavili skrinšotovi kako se ovo nikada ne bi zaboravilo. Ipak svaka fora doživi najveću slavu kada joj tviteraši daju dodatni hajp.

Autor: redportal.rs

#elena kitić