Akcija u Dorćol Platzu za Anikin dug i lep život!

Humanitarna akcija za pomoć Aniki Manić biće organizovana na Dorćolu, tačnije u Dorćol Platzu. Anika je rođena kao zdrava, jaka beba, ali joj je nekoliko meseci kasnije dijagnostifikovana spinalna muskularna atrofija (SMA) retko oboljenje koje onemogućuje rad mišića. Kako velikih grupa poput mišića nogu i ruku, tako i onih koji potpomažu gutanje, kašljanje i disanje.

View this post on Instagram

⚡Nastavljamo sa predstavljanjem umetnika čiji te radovi čekaju na Humanitarnom bazaru #zaaniku. 🌟 Broj umetnika nastavlja da raste - sada smo na preko 90. thx ljudi! 💛 Ukrasi svoj dom ili kupi strava poklon nekome u subotu, 7.11, na Dorćol Platzu. Vidimo se!

A post shared by Humanitarni Bazar (@budi_solidartan) on

IZVOR: IG / budi_solidartan

Ukoliko ste ljubitelj umetnosti bez obzira na formu, 7. novembra imate priliku da posetite Dorćol Platz gde će se u periodu od 11 do 18h održati prodajna izložba radova etabliranih umetnika i onih koji će to tek postati. Izložbu čini kolekcija slika, akvarela, grafika, printova, fotografija. Učestvovaće preko 100 umetnika čija imena možete pronađi na zvaničnom Fejsbuk iventu i sve to sa samo jednim ciljem - pomoć maloj maloj Aniki.

Autor: redportal.rs

#Anika Manić

#Dorćol Platz

#Pomoć

#humanitarni bazar