Najpopularniji crtani u centru predsedničkih izbora

Kad god je u toku neki veliki događaj u svetu, SImpsonovi osvoje internet.

Sećate se kako su predvideli da će Tramp pobediti na izborima 2016. godine? Ili kako su predvideli koronu i eksploziju u Bejrutu?

IZVOR: YT / CNN

Foto: Printscreen YouTube/ABC 10 News

IZVOR: YT / ABC 10 News

IZVOR: YT / TUAN ARIS

S obzirom da su u toku predsednički izbori u Americi, teoretičari su odmah pokrenuli lavinu komentara kako su Simpsonovi već sve predvideli. Naime, reč je o tome da osim što su predvideli koronu, Simpsonovi su predvideli da će se pandemija dogoditi baš te godine u kojoj se održavaju 59. predsednički izbori.

U epizodi Mardž čeka u redu za glasanje sa maskom i naglašava Homeru da su ovo najbitniji izbori do sada i da mora da dođe da glasa. Ono što je zabrinulo internet jeste ono što je prikazano nakon izbora - 4 jahača apokalipse. Jahači su mitske figure koje se pojavljuju u Bibliji u 6 poglavlju. Svaki konj predstavlja jedno zlo i pojaviće se na dan apokalipse. Jahači su neizbežna zla koja se pojavljuju kada ljudi izgube humanost i sve odlike ljudskosti.

Pogledajte ceo snimak:

IZVOR: YT / EndTimesTV

S obzirom na količinu predviđenih situacija, razumljivo je zašto su Simpsovoni uzdrmali internet ovih dana. Da cela situacija bude zanimljivija, u istoj epizodi uhvaćen je naslov u novinama:

Foto: Printscreen YouTube/ EndTimesTV

Da li to Simpsonovi predviđaju i neko pomirenje Breda Pita i Dženifer Aniston? 😅

Pogledajte sve situacije koje su Simpsonovi predvideli godinama pre nego što su se zaista dogodile:

IZVOR: YT / Screen Rant

Šta mislite, da li postoji mogućnost da se ovako nešto dogodi? 😅

Autor: redportal.rs