Da li su optužbe za lošu atmosferu imale veze sa ovim? 🧐🧐

Američka komičarka, voditeljka i producent Elen Dedženeres je u poslednjoj epizodi svoje emisije The Ellen Show najavila da će sledeća sezona biti poslednja. Poslednja 19. sezona emitovaće se u proleće 2022. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

IZVOR: IG / @theellenshow

Tokom prošle godine, emisija je izgubila preko milion gledalaca nakon što su izjave 36 zaposlenih izašle u javnost u kojima se navodi da je iza scene bilo uznemiravanja, nedoličnog seksualnog ponašanja, kao i napada od strane producenata na samom vrhu. Tri producenta su otpuštena, a Elen se navodno svima izvinila putem imejla. Takođe, komičarka se i na početku 18. sezone javno izvinila svima i preuzela krivicu na sebe, kao osoba koja je na pozicija moći i privilegije.

IZVOR: YT / TheEllenShow

Elen je u intervjuu za THR rekla da njena odluka da nastavi dalje, nema veze sa ovim optužbama, iako su zamalo uticale da se završi nakon 17. sezone, kao i da emisija više ne podstiče njenu kreativnost.

U intervjuu za The Hollywood Reporter rekla da je odluka o završetku davno doneta. Kako kaže, emisija je trebala da se završi nakon 16. sezone, međutim, sa produkcijskom kućom na pravila dogovor, pa je potpisala ugovor na još 3 godine.

- Htela sam da prekinem emitovanje emisije nakon 16. sezone. To je trebalo da bude moja poslednja sezona i hteli su da potpišem na još 4 gpdine, a ja sam rekla da bih pristala možda na 1. Tako da, dogovorili smo se da bude još 3 godine, tako da sam znala da će ovo biti moja poslednja. To je oduvek bio plan - rekla je Elen.
View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

IZVOR: IG / @theellenshow

The Ellen Show emituje se od 2003. godine, a koji je počeo da se emituje nakon što je njena prvobitna emisija Ellen koja se emitovala na drugom programu, otkazana. U prvoj emisija davne 2003. godine, prvi gost je bila Dženifer Aniston, a Elen je tokom godina ugostila, pa, skoro sve poznate ličnosti, među kojima je i naš Novak Đoković.

IZVOR: YT / The Ellen Show

Emisija je krajem aprila prošle godine proslavila 3.000. emisiju. Ovo su samo neki od najboljih momenta iz prethodnih 18 godina.

IZVOR: YT / The Ellen Show

Autor: redportal.rs

#Elen Dedženeres

#SAD

#emisija