Glumac komentariše glasine o Benu Afleku i Dženifer Lopez ❤

Ben Aflek i Dženifer Lopez su trenutno u centru pažnje zbog navodnog pomirenja. Skoro 20 godina nakon njihovog raskida, brakova i razvoda, Benifer je ponovo tu. 😂

Iako je to pre nekog vremena bila samo čista spekulacija, sada su se pojavile fotke sa njihovog zajedničkog putovanja. 😏

IZVOR: YT / Good Morning America

Ova vest oko njihovog pomirenja došla je brzo nakon što je Dženifer potvrdila glasine da je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom.

Benov dugogogišnji prijatelj i kolega Met Dejmon prokomentarisao je u jednom intervjuu šta misli o njihovom "pomirenju."

- Nema dovoljno alkohola na ovom svetu kojim bi me naterale da kažem nešto o ovome - rekao je glumac kroz smeh.

Voditeljke su bila uporne, pa je Met na kraju ipak priznao:

Sve je to jedna fascinantna priča i nadam se da je istina. Vlim ih oboje, nadam se da je to istina. Bilo bi ekstra.

Njegov ceo intervju možete da pogledate na linku ispod 👇🏻:

IZVOR: YT / TODAY

Ben Aflek i Dženifer Lopez su se upoznali 2001. godine na snimanju filma Gigli. Dve godine nakon, par se verio, a Aflek je tada ispraznio džepove i Lopezovoj kupi Harry Winston dijamant u vrednosti od 2.5 miliona dolara. Godinu dana nakon veridbe, zapravo, dva dana pred venčanja, u septembru 2003. godine, odlučili su da pomere termin. U januaru 2004. godine, par je objavio da su raskinuli.

Dženifer se u junu 2004. godine udala za kompozitora i dugogodišnjeg prijatelja Marka Entonija, sa kojim je 2008. dobila blizance. Razveli su se 10 godina kasnije, 2014. godine.

Ben Aflek je nakon raskida veridbe sa Dženifer Lopez, uplovio u vezu sa glumicom Dženifer Garner sa kojom se oženio 2005. godine. NJih dvoje imaju troje dece i nakon razvoda 2018. godine, ostali su dobri prijatelji. Ben se posle toga kratko zabavljao sa španskom glumicom Anom de Armas.

Autor: redportal.rs

#Ben Affleck

#Binfer

#Dzenifer Lopez

#Met Dejmon

#glumac

#ljubav

#pevačica

#veza