Sećate li se čuvene bogatašice Serene? 🤔

Da li vam je ovaj detalj promakao kada ste gledali seriju? Tviterašima sigurno ne! Jedan nalog nas podseća da je juče, 01. novembra 2020. istekao pasoš liku iz serije, Sereni van der Vudsen.

IZVOR: TW / @PopCulture2000s

Odmah ispod tog tvita usledio je foto odgovor gde vidimo da se to isto dogodilo njenoj majci u seriji Tračara, Lili Van der Vudsen. Pitamo se kako bi Serenin lik podneo situaciju sa globalnom pandemijom, budući da je ona poznata kao neko ko stalno voli da izlazi i putuje. Zanimljivo bi bilo videti neke da su u nekim našim omiljenim serijama, koje se trenutno prikazuju i snimaju, obradili situaciju koja nas je zadesila ove nesrećne godine.

IZVOR: TW / @SiendoJulieta

Za one kojima nije baš jasno o čemu tačno pričamo evo kratkog objašnjenja o čemu se ovde zapravo radi, odnosno koja je radnja serije Tračara.

Priča počinje Sereninim povratkom u Njujork iz internata. Ubrzo nakon povratka, shvata da se od njenog odlaska mnogo toga promenilo. Njeni prijatelji nisu presrećni zbog njenog povratka, uključujući i najbolju prijateljicu Bler Valdorf.

Tada upoznaje Dana Humfrija i njih dvoje započinju romantičnu vezu i ubrzo se zaljubljuju. Serenine priče često okružuju njen katastrofalan izbor veza i njenu borbu da pronađe mesto gde joj je mesto u svetu izvan Upper East Side. U finalu se Dan i Serena venčavaju, okruženi prijateljima i porodicom.

Autor: redportal.rs

#Gossip girl

#Serena Van der Vudsen

#Tračara