55-godišnja glumica nastavila sa serijom provokativnih fotografija

Proslavljena američka glumica Elizabet Harli ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je ponovo postavila jednu svoju fotografiju na kojoj je možemo videti u bikini-izdanju.

Harlijeva je ranije izjavila da u vreme zaključavanja voli da živi zdrav život, koji se sveo pre svega na zdravu ishranu i obavezno vreme za vežbanje.

- Volim jednostavnu, prirodnu i laganu hranu. Ne volim da jedem stvari sa puno hemikalija ili aditiva. Kad sam kod kuće, uvek se trudim da jedem hranu koja je domaća. To važi i za meso i za povrće - rekla je nedavno glumica za časopis.

Verovatno i zbog toga, glumica je već duboko zašla u šestu deceniju života, ali je to očigledno ne sprečava da i dalje pokazuje formu na kojoj joj mogu pozavideti i mnogo mlađe osobe. Istina, ona time zapravo promoviše svoju liniju kupaćih kostima, ali joj se mora priznati da je ona verovatno i najbolja osoba za to.

Svakako, Harlijeva se po svoj prilici vodi onom izrekom da ako nešto treba da se odradi kako treba, onda to treba da uradite vi sami, ali ako to i nije slučaj, ono što je sigurno jeste da svaki put kada to urade dobije na stotine hiljada reakcija.

Mi se ipak nadamo da ćemo opet moći da je gledamo na velikom platnu nekad, a ne samo na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

IZVOR: IG / @elizabethhurley1

Autor: redportal.rs

#bikini

#elizabet harli