Obnažena fitnes instruktorka gazi 5. deceniju

Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović na opšte iznenađenje fanova postavila je par fotografija na kojima pozira kao od majke rođena.

View this post on Instagram

Da li je i kod vas danas riba za rucak 🤣❤️?! #ljubapantovic #fit #sexy #perfectshapeprogram #diet #nutrition #body #weightloss #looseweight #mrsavljenje #ishrana #zdravahrana #srbija #sweden

A post shared by LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on

IZVOR: IG / ifbb_pro_ljuba_pantovic

Od nje smo navikli da objavljuje slike u vešu, ali ovo je već naredni nivo. Svoje grudi prekrila je stikerima, jer u suprotnom Instagram bi joj uklonio fotografiju.😏 Činjenica da je Ljuba postala baka po drugi put čini se da nju ne tangira i da uspešno odoleva godinama.

View this post on Instagram

Jedino sto moze da me pogleda “sa visine” je objektiv aparata 👅💟 #ljubapantovic #perfectshapeprogram #fit #sexy #abs #dirt #workout #nutrition #training #dijeta #mrsavljenje #ishrana #zdravahrana #srbija #sweden

A post shared by LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on

IZVOR: IG / ifbb_pro_ljuba_pantovic

Provocirala je i dosetljivim opisom, a komentari su se samo nizali. Neki govore da je sjajna stvar što brine o svom izgledu i što je nije sramota da ovako nešto postavi u godinama koje ima, jer se za razliku od Ljube neke njene vršnjakinje ne mogu pohvaliti istim. Drugi je upozoravaju da treba da obriše fotografiju jer je ovo sramotno i da će njene unučiće jednoga dana biti stid zbog ovoga.

Autor: redportal.rs

#Ljuba Pantović