Sa video-snimcima niko nije petljao 🛸🧐

Jedan od članova odbora akademije To The Stars Academy koja se bavi skupljanjem i prikupljanjem materijala koji su povezani sa neidentifikovanim vazdušnim fenomenima, prošle godine se zahvalio na Tviteru, jer je uspeo da nagovori Vladu SAD-a da pokrene razgovore, javno, u vezi sa ovom temom.

IZVOR: TW / @tomdelonge

Godinu dana kasnije, i njegova ekipa sa akademije objavila je na Tviteru vest da je Pentagon potvrdio da su prikupljene slike i snimci od prošle godine autentični.

IZVOR: TW / @TTSAcademy

Ali kako prenose strani mediji, iako je američka mornarica potvrdila je da su slike i video-snimci autentični, oni se i dalje vode kao neidentifiikovane letelice. 🧐

Kako kažu iz američkog Ministarstva odbrane, slike i snimke uhvatio je vojnik i verovatno niko nije "petljao sa njima". 🧐

IZVOR: YT / Click On Detroit | Local 4 | WDIV

Slike koje je prikupila pomenuta akademija su procurele, a onda ih je New York Times objavio. Ono što je zanimljivo da skoro u istom periodu, prošle godine u njihovu redakciju stigla vest da će "posebna" jedinica zadužena za NLO objaviti fotografije, video-snimke i podatke svojih istraživanja koje se decenijama čuvaju u arhivama. Više o tome 👇🏻:

Autor: redportal.rs

#Amerika

#Leteći tanjiri

#Mornarica

#NLO

#SAD

#UAP

#Vanzemaljci

#ufo