Optužbe da je Palma u Jagodini podvodio devojčice izazvala je velike reakcije u javnosti

Danas je Marinika Tepić optužila predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu da je u Jagodini podvodio maloletne devojčice nakon žurki koje je organizovao za svoje prijatelje i sebe.

Palma je odmah demantovao tu tvrdnju kao "najgnusniju laž" i najavio tužbu protiv Marinike Tepić. Na to su reagovali političari i javne ličnosti na društvenim mrežama zahtevajući da tužilaštvo istraži tvrdnje.

Naim Leo Beširi, direktor Instituta za evropske poslove, citirao je zaposlenog u hotelu u Končarevu sa zaključkom da je ceo slučaj "krv da ti se zaledi".

IZVOR: TW / @NaimLeoBesiri

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović zatražio je reakciju tužilaštva ili prema Draganu Markoviću Palmi ili prema Mariniki Tepić ako je iznela laži.

IZVOR: TW / @PavleGrbovic

Igor Jurić, direktor Fondacije Tijana Jurić, citirao je reči Dragana Markovića Palme o tome kako se u Jagodini devojke zapošljavaju preko testova, čime je indirektno naznačio šta misli o celom slučaju.

IZVOR: TW / @lojzija

Novinarka Antonela Riha je na svom Tviter profilu navela da joj je "pozlilo" nakon odgledane konferencije i svedočenja.

IZVOR: TW / @RihaAntonela

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je "da javne tajne o kojima "svi sve znaju", ali godinama ne prijavljuju, moraju postati javna sramota" i pozvao je tužilaštvo da reaguje.

IZVOR: TW / @AntonMilan

Autor: redportal.rs

#Dragan Marković Palma

#Jedinstvena Srbija

#pedofilija

#žurke