Poznati pevač kaže da se brzo pokajao zbog toga

Danas se navršava 20 godina od hapšenja Slobodana Miloševića i u toku je prikazivanje serija od 5 delova o ovom događaju koja se prikazuje na RTS-u. Tim povodom aktuelizovale su se mnoge teme iz tog perioda naše istorije, a jedna od njih je i ljubavni život Marije Milošević.

Pevač Ivan Gavrilović svojevremeno je bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

On se sada osvrnuo na taj period i otkrio kako je ta veza izgledala.

- Čini mi se tad nisam bio ni svestan u šta ulazim. Kad smo se smuvali, sutradan sam se već pokajao, uhvatio me strah kad sam video njenu vizitku. Odlučio sam da se povučem, da neću ništa više sa njom. Međutim, zvoni mi telefon i zove me da se vidimo. U tom momentu bi bilo glupo da je nisam ispoštovao - rekao je on za Kurir, a prenosi Objektiv.rs.

Pevač je otkrio i kako je izgledao njegov prvi susret sa Mirom i Slobom.

- Traumatično, zaj**ano, ali šta ćeš. Oni su ljudi, koliko su tad mogli bili okej. Bile su neke provere i pitanja ‘ko si ti?’, ‘šta si?’, ‘da li si neki ubačeni element?’ i tome slično. Više je bilo mučno nego lepo - istakao je Gavrilović.

Ispričao je i jednu anegdotu vezanu za Mariju.

- Imala je neki automobil kadet kockicu staru 20 godina koji je ona koristila da bi mi pobegli od obezbeđenja i da dođemo kod mene kući, gde bi bili 2-3 dana. Stalno je bežala i žudela za tim normalnim životom. Jednom smo povezli i mog ćaleta da i on vidi vilu, promašili smo izlaz i zakucali smo se u hitnu pomoć. Odmah se pojavila murija, DB, to se moralo zataškati, to tad nije smelo da se zna. Bilo je bitno da porodica kao porodica funkcioniše, jer je bilo grozno stanje i bili su u rasulu - ispričao je Ivan za Kurir.

Autor: objektiv.rs / redportal.rs

#Ivan Gavrilović

#Slobodan Milošević

#marija milošević

#porodica