Nezgode u kuhinji prave kreativna jela 😅

Paste umeju biti nezgodne za spremanje. Veoma je bitno o svemu više voditi računa nego kada inače spremamo. Još ukoliko spremamo za goste, pa ne znamo da li oni više vole tvrdo ili meko kuvanu pastu?! 🤯 Ali dobro, valjda se niko neće buniti. 🤭

Dok neki ljudi vole da spremaju striktno po receptu, drugi vole da eksperimentišu. Kao i većina eksperimenata (a pogotovo sa hranom! 😁), donosi nam neizvesnost da li će naša zamisao biti uspešna. No, bitno je odvažiti se!

Kada smo spremili jelo (pogotovo ako smo malo eksperimentisali), možemo mu dati i neko (pogodno) ime. I kreativno! A ono će baš biti kreativno ako smo malo (ili ne baš malo 🤭) zaboravili da nam je na šporetu pasta. Primer ovoga može se videti na Tviteru 👇🏻:

IZVOR: TW / @IWasCuredOK

Pored ovog, ponuđeno je još jedno ime:

IZVOR: TW / @ozbiljna_zajeba

Koje je bolje, šta kažete? 🤣 A kojem god da ste bliži, ovaj specijalitet bi sigurno bio pun pogodak, samo da se ne moraju baš zvati vatrogasci! 🤭

Autor: redportal.rs

#Al Dante

#kuvanje

#pasta

#spremanje