Uputila važnu poruku

Domaća pop zvezda Teodora Džehverović veoma je popularna među tinejdžerima, ali i drugim ljudima koji vole i cene njen rad. Proslavila se učešćem u rijaliti programu Zadruga i svaka njena pesma je veliki hit koji broji više miliona pregleda. Na Instagram mreži je prati više od milion ljudi, a nedavno se u javnosti proširila vest da na jesen planira novi muzički projekat. O čemu se radi saznajte iz teskta ispod:

S obzirom da trenutno uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem i redovno objavljuje ljubavne slike na Instagramu, Teodora u poslednje vreme sve više objavljuje slike u provokativnom izdanju koje privlače veliku pažnju javnosti.

Kako je nedavno objavila sliku na kojoj pozira sa otkopčanim farmerkama dok joj je ruka zavučena na neprimereno mesto, to se baš nije dopalo brojim pratiocima koji su prijavili sliku, a Instagram ju je brzo uklonio.

Teodora se zbog ovog poteza očigledno naljutila, pa je rešila da objavi novi set izazovnih slika, koje ovog puta ne prelaze granicu provokativnog sadržaja. U opisu objave poručila je:

- Ne možete vi da mi brišete koliko ja mogu da postavljam. Laku noć ❤

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Teodora je već duže vreme tema na Tviter mreži, a više o tome možete saznati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Nino Čelebić

#provokativne slike

#slike

#teodora džehverović