Bili uglavnom govori da je ljut

Ovih dana internet je preplavljen snimcima mačora Bilija, simpatičnog krznavka iz SAD, kojeg je vlasnica naučila da komunicira sa njom putem tastera.

Ove tastere je inače osmislio psiholog i inženjer, a smisao je da svaki od njih bude povezan sa pojmovima i stvarima kojima su ljubimcima bliske. Posle nekog vremena treninga, krzneni prijatelji steknu naviku da određen taster povezuju sa pojmovima. Na taj način, oni uče da pričaju sa svojim gazdama.

Od kako je ovaj sistem stekao popularnost tokom prethodne godine, na mreži se pojavio veliki broj ljudi koji su s ponosom pokazivali kako pričaju sa svojim ljubimcima, ali Bili je prvi mačor koji je to savladao na ovako uspešan način, a da je snimljen.

Kako njegova vlasnica kaže, najčešće joj govori kako je ljut (što ćete i sami videti iz priloženog snimka), ali da je bez obzira na to - jako prijatan i pristojan mačor.

Ukoliko vas ova priča zanima, mačora Bilija možete pratiti na mrežama TikTok, Instagram i Jutjub, a na svima ima isto ime svog naloga - @billispeaks.

IZVOR: FB / LADBible

Autor: redportal.rs

#Instagram

#bili

#mačor koji govori