Znate li da pozirate? 😎

Ukoliko ne baratate fotošopom, ali želite da imate savršene Instagram fotografije, jedino što vam preostaje jeste da naučite kako da pozirate. Savršena poza, osvetljenje i drugi trikovi mogu da sakriju naše mane, ali i da istaknu ono što želimo. Na Instagram profilu korisnice Lelene pronašli smo pregršt fotografija koje prikazuju paralelu između fotografija na kojima poziramo i onih oko kojih se ne trudimo.

View this post on Instagram

Stalno pokusavamo nase telo da uklopimo u nove trendove i aktuelne poze, gubimo dosta vremena trudeci se da napravimo savrsenu fotku koja ce skupiti puno lajkova i to je to, zivot nam se u danasnje vreme sveo na samo to. Ne dozvolite da drustvene mreze oblikuju vase zivote, slobodno izbacujte slike koje se ne uklapaju u danasnje trendove, one na kojima ste zaista srecni.

A post shared by LELENA | Real life reminders (@lelena13_) on

IZVOR: IG/ lelena13_

Ona deli ovakav sadržaj u svrhe osvešćivanja mladih devojaka. Pošto su mlađe generacije opterećene Instagramom, misle da svi zaista izgledaju kao na fotografijama, te sebe smatraju manje vrednim jer oni nisu "savršeni". Ova devojka prikazuje šta je sve moguće uraditi kako bismo na fotografijama izgledali kao modeli. Odmah pored te fotografije stoji slična koja nije uspela, odnosno fotografija koja prikazuje pravo stanje stvari. Želi da pokaže da je u redu imati stomak, celulit, fleke na licu i slično. Svaka fotografija prikazuje različite situacije koje delimo sa svojim pratiocima, ali iza kojih se krije ne tako lepa istina.

View this post on Instagram

⁣ I da to je taj pasulj koga svi cesto jedemo ⁣ ali ga niko nikada ne izbaci na ⁣ drustvenim mrezama 🥘🍽

A post shared by LELENA | Real life reminders (@lelena13_) on

IZVOR: IG/ lelena13_

Da li vam se dopada ideja ove devojke? Mislite li da će više ovakvih sadržaja biti korisni nekome ko misli da je sve na Instagramu istina?

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Instagram vs reality

#fotošop