Ipak, za ovaj posao su joj trebali drugi talenti

Bivša policajka iz Eseksa u Engleskoj, 27-godišnja Šarlot Rouz je u toku prošle godine zaradila više od milion i po evra, dok joj se mesečna zarada kreće od 170.000 do 180.000 evra. Pomislili biste da je razvila sopstveni biznis, i bili biste u pravu, ali njen biznis nije baš uobičajen, bar ne još uvek po sadašnjim shvatanjima.

Naime, Rouzova ima otvoren nalog na OnlyFans mreži, gde su njeni pratioci spremni da plaćaju određene svote novca kako bi je gledali i slušali u onako... Obnaženjenim izdanjima, da kažemo. 😁

Foto: Jam Press / LADBible/Charlotte Rose

SLIKA: Rouz pre nekoliko godina

Istina, ona se okušala u manekenstvu pre no što ste te 2016. pridružila društvancetu na ovom sajtu, za koji sama kaže da je u tom trenutku možda imao do 100 žena, ako i toliko.

- Svi misle da su na mreži OnlyFans samo porno sadržaji, protiv kojeg nemam ništa, ali lično nisam nikada kačila takav sadržaj. Ja samo igram svoju ulogu pred kamerom i pričam o ispunjavaju fantazija sa korisnicima - rekla je Rouzova za Jam Press, dodavši da sad ima vernu armiju fanova, od kojih nekima zna i njihove nadimke iz detinjstva.

Ipak, kao i u svakom drugom poslu, i ovaj ima svoju cenu, kaže ona.

- Ne sećam se kad sam zadnji put imala slobodan dan. Radim najmanje 12 sati dnevno, uglavnom slikajući se, odgovarajući na poruke, održavajući svoje naloge na drugim mrežama i pravljenju planova za nov sadržaj - poverila se ona.

Šarlot takođe kaže da je zadnji put izašla pre 6 meseci, i to sa drugaricama, ali da sad mora da da pun gas kako bi jednog dana mogla da odmara, kada se povuče iz ovog posla.

Za sada troši oko 5 odsto prihoda, dok sve ostalo ulaže u druge poslove. Ipak, ponekad se i njoj otme da uzme nešto skuplje, poput ljubičastog Lamboržinija koji je kupila nedavno. Ona dodaje da je kao mala govorila da će jednog dana uzeti baš takav auto, ali da je niko nije shvatao za ozbiljno, kao što inače ne shvataju decu na takav način.

E, pa... Neke želje se ipak ostvare, zar ne? 🚘

Foto: Jam Press/Sharlotte Rose

SLIKA: Šarlot ispred svog Lambordžinija

Autor: redportal.rs

#milionerka

#onlyfans

#policajka

#zaradila milione

#Šarlot Rouz