Voditelj već duže vreme javno proziva Megan Markl u emisiji

Pirs Morgan izleteo je iz studija gde se snima emisija Good Morning Britain, kada je diskusija o Megan Markl i princu Hariju krenula u smeru, pa... u onom koji se Pirsu očigledno nije dopao.

Dok su razgovarali o intervjuu koji je poznati par imao sa Oprom, voditelj vremenske prognoze Aleks Bersford prozvao je Morgana zbog toga što konstantno kritikuje Megan na televiziji. Aleks je spomenuo kako se Morgan stalno poziva na prijateljstvo koje je imao sa Megan, pre nego što ga je otkačila nakon što je počela da se zabavlja sa Harijem.

- Razumem da ti se Megan Markl ne dopada. Toliko puta si to svima stavio jasno do znanja na ovom programu, i razumem da imaš neki lični odnos sa Megan ili si imao pre nego što te otkačila. Da li je ona rekla nešto loše o tebi, od tada? Mislim da nije, a ti i dalje nastavljaš da je prozivaš u programu - rekao je Aleks, naglašavajući da je imala pravo da prestane da se druži sa njim, ukoliko je tako htela.

Rezultat ovoga, bio je taj da je Morgan izleteo iz studija, govoreći "Okej, završio sam sa ovim, izvini, ali ne mogu ovo." A onda je Aleks rekao kako se dijabolično ponaša.

IZVOR: TW / @chrisshipitv

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Megan Markl

#Opra

#Pirs Morgan

#Princ Hari

#intervju

#voditelj