Pevačica na Tviteru prozvala Netfliks i popularnu seriju 🧐

U 2016. godini, dobitnica Gremija, tekstopisac, i pevačica Tejlor Svift dala je intervju u video-emisiji Vogue's 73 questions. Jedno od pitanja koje joj je postavljeno, bilo je "Šta bi volela da je znala kada je imala 19. godina?". Tejlor je tada odgovorila da bi rekla sebi da "iako ideš na dejtove kao svaka normalna 20-godišnja devojka, postaćeš nacionalni gromobran za prozivke da si drolja".

I tada je bilo jasno da su pevačici dosadile šale na račun broja momaka koje je imala, broj koji, inače, izbrojiš na jednoj ruci. Pet godina kasnije, Tejlor se i dalje oseća isto povodom tih šala.

U ponedeljak, Tejlor se oglasila na Tviteru povodom nove dramske serije na Netfliksu Ginny & Georgia. Naime, u jednoj epizodi serije, jedan od likova je rekao drugom: "Prelaziš sa jednog na drugog, brže nego Tejlor Svift". Pevačica je ovu foru nazvala jadnom i duboko sekstičkom.

IZVOR: YT / Netflix

- Ej Ginny & Georgia, 2010. (godina) me pozvala i rekla da su se jadne i duboko sekstičke fore vratile. Kako bi bilo da prestanemo da ponižavamo žene koje marljivo rade, definišući ova sr*nja kao smešna. Takođe, @netflix posle Miss Americana, ovaj stil vam uopšte ne stoji. 💔 Srećan mesec ženske istorije, valjda - napisala je Tejlor u tvitu.

IZVOR: TW / @taylorswift13

Tejlor je izgleda zaprepašćena činjenicom što je Netfliks dozvolio emitovanje serije u kojoj ima šala na njen račun, pa je i njih prozvala u tvitu. Netfliks je, inače, premijerno prikazao njen film Reputation Stadium Tour Movie i dokumentarac Miss Americana, u kojima je pevačica prikazana na najiskreniji i najranjiviji način.

IZVOR: YT / Taylor Swift

IZVOR: YT / Taylor Swift

Autor: cnet.com / redportal.rs

#Netfliks

#dokumentarac

#film

#ginny & georgia

#serija

#tejlor svift

#tviter