Lanac su zavarili ⛓

Mladi ukrajinski par odlučio je stavi na test svolju ljubav, ali na nesvakidašnji način. Aleksander i Viktorija odlučili su da Dan zaljubljenih proslave malo drugačije. 14. februara otputovali su u Kijev kako bi ih predstavnik državnog registra evidencija okovao i zapečatio ruke. Cilj im je da sledeća 3 meseca doslovno budu zajedno.

- Idemo na rekord. Na nama je lanac i sve su karike zavarene. Konačna veza zatvorena je pečatom nacionalnog registra evidencija - rekao je Aleksandar ukrajinskim novinarima.

IZVOR: YT / ТСН

Izjavili su i da su sigurni da mogu izdržati 3 meseca okovani. Sva svoja iskustva će objaviti na društvenim mrežama.

Tokom poslednjih nekoliko dana, Aleksandar i Viktorija su postavljali fotografije i isečke svakodnevnih zadataka koji se u njihovoj trenutnoj nevolji pokazuju izazovnim. Oboje moraju da nose posebnu odeću sa puno patentnih zatvarača, da se naizmenično koriste tušem i moraju da planiraju svaku svoju akciju kako bi bili sigurni da će oboje završiti stvari.

Iako je par možda siguran u svoju sposobnost da izdrži ovako okovan, malo je onih koji dele njihov optimizam. U stvari, ljudi na ukrajinskim društvenim mrežama se klade na broj dana nakon kojih će prestati. Šta vi mislite, da li će njihova ljubav istrajati u ovom izazovu? 🤣😍

View this post on Instagram

A post shared by Цепная реакция (@wecontacted)

IZVOR: IG / wecontacted

Autor: redportal.rs

#lanci

#ljubav

#okovi

#par