Starijel Houp zna šta govori 🧐

Da li ste nekad malo prebrzi u onim stvarima? Jeste li pokušavali svašta, a niste uspeli? Nemojte brinuti, poznata seks instruktorka po imeju Starijel Houp, koja već duže vreme ima svoje kanale na Instagramu i TikToku, na kojima je prate desetina hiljada ljudi, ima rešenja za vas!

Ona kaže da je najbitnije znati sopstveni nivo uzbuđenja, odnosno narodski rečeno - koliko ste napaljeni u datom trenutku, što većina momaka ne zna. Zbog toga treba da se zna sopstvena skala uzbuđenosti od 1 do 10.

- Morate pratiti svoje stanje, da li ste na fazi 3, 4, 5 ili 10. Kada ste toga svesni, onda kada dođete do faze 8, treba da se smirite i da sačekate da se spustite na stepen 4 ili 5. Ova tehniku nazivamo`porubljivanjem` (edging) - objasnila je Houpova.

Bilo kako bilo, ovo što je ona preporučila zvuči kao najobičnije smanjivanje brzine, ali sa brojevima i skalama. No, ako je nekome tako lakše da shvati u čemu je trik, što da ne? U svakom slučaju, njenu saveti nisu loši, pa ako nekome zatrebaju, možete posetiti njen Instagram profil koji vam je ostavljen dole.

View this post on Instagram

A post shared by Starielle Hope (@stariellehope)

IZVOR: IG / @stariellehope

pročitajte još

Zašto on izbegava seks?

Autor: redportal.rs

#TikTok

#seks instruktorka

#seks trener

#starijel houp