Stvar je u tome što ne liči na zmaja uopšte 🤣

Gutač vatre iz Kanade je do sada potrošio više od 20.000 dolara kako bi izgeldao kao zmaj.

On je već isekao kožu na rukama kako bi što više podsećala na krljušt a i istetvirao je i beonjače jer je odlučan u nameri da postane najpoznatija osoba na svetu koja je maksimalno modifikovala svoje telo.

Džošua Barns ima 30 godina a svoj proces transformacije počeo je sa 19. Prvo što je uradio jeste zahvat na jeziku kada ga je podelio na pola da liči na jezik guštera. Kasnije ga je i ofarbao u ljubičasto. Posle toga je imao zahvat na ušima koje su isečene i deformisane tako da imaju oštre ivice, odnosno idu u šiljak na vrhu a ispod kože na čelu.

Džošua koji se inače pored toga što nastupa u ekstremnim šou programima bavi i prodajom reptila a kako kaže obavezan deo promene toga kako izgleda jesu i tetovaže. Na njih je potrošio hiljade funti a najskuplja i najupečatljivija je bila ona koja mu je iscrtavana više od 50 sati. Planira da istetovira i desni ali i penis.

- Želim da moje telo 100 odsto izgleda kao zmaj kao i da oborim svetski rekord u broju tetovaža i modifikaciji tela. Ali, želim da i dalje estetski dobro izgledam - kaže ovaj momak i dodaje da je zadovoljan kako proces teče ali da je sa svakom novom izmenom sve srećniji.

Vremenom je razvio i naučio brojne veštine sa kojima nastupa na ulici, na predstavama i tv emisijama pa tako guta vatru, hoda bos po staklu, gura eksere u nozdrve, visi sa velikih plafona sa kuka koje su zakačene za njegovu kožu zapravo radi sve što se može svrstati pod ekstremno.

Upravo tako se može nazvati i ono što je uradio na svojim rukama - isečene su skalperom tako da izgledaju kao krljušt, a deo je istetoviran pa zaista podeća na kožu zmaja, odnosno onako kako zmajeve uglavnom i zamišljamo.

IZVOR: YT / Burns The Dragon TV

Autor: noizz.rs

#Tattoo

#tetovaža

#zmaj