Gospodari tzv. fejkinga 😎

Jedan od najlepših momenata kada imate kućne ljubimce jeste ta bezuslovna ljubav i sreća koju oni unose u dom. 😊

Nekada, zaista, nema ništa lepše od toga vratiti se kući svojoj kuci ili maci, koja vas oduševljeno čeka i sve što želi jeste samo da vas pozdravi i da se ugnezdi kod vas. Nekako, posle toga svi problemi mogu da sačekaju i neke stvari više i nisu toliko teške. 😅

ALI da li ste znali da vaš mali kudravi/pufnasti/umiljati/preslatki prijatelj uopšte nije tako nevin kao što izgleda?

IZVOR: TW / @PaladinAmber

PREVOD: Već nekoliko dana moja mačka pokazuje sve simptome životinje na samrti. Ne pije, ne jede, samo spava i skriva se. Tako da sam danas otišla kod veterinara. On mi je rekao sledeće: Izgleda da ti je mačka bila u nekoj tuči, pa je depresivna jer je izgubila. Sve ostalo je OK.

IZVOR: TW / @Bejejenia

PREVOD: Jedno vreme, jedna od mojih mačaka se konstantno pravila da je bolesna da bih je vodila kod veterinara. Sve jer je veterinar imao posebnu hranu koju je davao mačkama da ih odobrovolji. Prvi put kad nije imao da joj da, prestala je.

IZVOR: TW / @sailormadii

PREVOD: Pred polazak na godišnji odmor, naša mačka je počela da se ponaša kao da je bolesna i kao da ima tešku infekciju urinarnog trakta. Veterinar nije otkrio ništa i samo nas je informisao da je mačka na taj način htela da stavi do znanja da joj se ne sviđa što idemo i savetovao nas da se ne pakujemo ispred nje. Koštalo nas je 700 $ da provalimo da imamo dramatičnu mačku.

IZVOR: TW / @JoramWolters

PREVOD: Jednom je mačka moje sestre počela da se pretvara da umire jer je moja sestra dobila bebu i ona je dobijala više pažnje od nje.

IZVOR: TW / @lacey1211

PREVOD: Prijatelj je imao psa koji je automatski počinjao da hramlje na prvu pojavu putne torbe, jer je to značilo da ljudi idu negde, a ako je on povređen, možda neće otići.

Autor: redportal.rs

#Psi

#Viral

#humor

#mačke

#smešno

#životinje