Kraj braka donosi nove promene?

Ubrzo nakon što je Eliot Pejdž otkrio da je transrodan i kako namerava da ostavi ime Elen Pejdž iza sebe, kojim je postao poznat, najavljena je još jedna važna promena u njegovom životu koja se odnosi na njegov brak sa koreografkinjom Emom Portner. Prema zajedničkom saopštenju na CNN-u, par je odlučio da se razvede.

View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

IZVOR: IG / @elliotpage

Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, doneli smo tešku odluku o razvodu nakon razdvajanja prošlog leta - rekli su u izjavi 33-godišnji glumac Eliot Pejdž i Ema Portner. - Apsolutno se poštujemo i ostajemo bliski prijatelji - dodao je bivši par ne otkrivajući dalje detalje o razlozima koji su doveli do razdvajanja.

View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

IZVOR: IG / @elliotpage

Eliot Pejdž i Ema Portner u braku su tri godine. Svoje venčanje najavili su jednako iznenada nakon Nove godine 2018. Eliot Page je prvi otkrio njihovu vezu u leto 2017. godine kada je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju 26-godišnje Eme Portner. Ema Portner je nastavnica plesa u Brodvejskom plesnom centru.

Glumac je nagrađenu plesačicu i koreografa prvi put video na Instagramu i povukao prvi potez da joj pošalje poruku. Poruka je pratila lepu vezu, brak i zajednički život u Njujorku koji se, kao što razumete, upravo završio načinom na koji su to živeli do sada.

Autor: redportal.rs

#Eliot Pejdž

#Holivud

#Razvod

#glumac

#glumica

#kraj braka

#raskid