Cela Italija uz Sinera li je njemu Nole ipak na prvom mestu

Kako prenosi portal Mondo, cela Italija je u prethodnim nedeljama navijala za Janika Sinera u mečevima sa Novakom Đokovićem, a njihov najveći teniski biser je sada priznao da mu je srpski teniser idol! Na Next gen turniru u Džedi gde igraju najbolji mladi teniseri na svetu igrala su dva Italijana, a 21-godišnji Flavio Koboli je na predstavljanju priznao da se divi Novaku.

Kako je sam rekao:

Novak Đoković jer je on moj idol. Tenis sam počeo da igram zbog tate koji je teniser, a cilj mi je da budem prvi na ATP listi. Omiljeni udarac mi je forhend.

On je ispao u grupnoj fazi pošto je prvo savladao Dominika Strikera, a onda izgubio od Artura Flisa i Luke Nardija, a otkrio je da najviše voli da jede picu i da mu je omiljeni muzičar Ultimo, italijanski pevač koji se nedavno probio nastupom na Sanremu.

Ja sam iz Rima i u tri reči bih ga opisao - karbonara, specijalan i Koloseum. Van tenisa me inspiriše Danijele De Rosi, fudbaler Rome. On je moj veliki idol van teniskog terena.

U juniorskoj karijeri on je osvojio Rolan Garos, a što se tiče seniorske karijere do sada ima samo nastup na Rolan Garosu ove sezone. Pred kraj godine je ušao u Top 100, a i dalje ga trenira Stefano Koboli, njegov otac i bivši teniser.

Autor: Mondo.rs

#IDOL

#Italija

#Mladi

#najbolji

#next gen

#nole

#tenis

#đoković