Bajkeri iz Niša odneli su danas paketiće deci koja se leče na hematoonkološkom odeljenju Dečije interne klinike u tom gradu.

Članovi Moto kluba Road Gardijan iz Niša, obučeni u odela Deda Mraza i sa novogodišnjim ukrasima na motorima, odneli su danas paketiće deci koja se leče na hematoonkološkom odeljenju Dečije interne klinike u tom gradu.

Kako posete klinikama nisu dozvoljene zbog epidemije koronavirusa, dvadesetak bajkera je ostavilo paketiće u holu klinike, a deci su poželeli sve najbolje u Novoj godini tako što su ispod prozora njihovih bolesničkih soba rukama napravili srca i aplaudirali. 😍

Sekretar kluba Dejan Mijalkov podsetio je da su i prethodne dve godine donosili paketiće deci oboleloj od hematoonkoloških bolesti:

- To nam je postala tradicija. Iako je situacija ove godine bila malo teža oko nabavke, mi smo istrajali i doneli paketiće da ih malo oraspoložimo. Paketiće će dobiti 24 deteta koja se leče na hematoonkološkom odeljenju - izjavio je Mijalkov.

Dodao je da su članovi kluba osim paketića danas doneli na hematoonkološko odeljenje aparat za bezkontaktnu dezifekciju ruku.

Načelnik tog odeljenja Gordana Kostić izjavila je da ima puno donatora koji žele da uruče paketiće ili neke druge poklone deci, a da se ona posebno obraduju kad vide ljude u kostimima Deda Mraza.

Članovi Moto kluba Road Gardijan iz Niša poklonili su danas i 60-ak paketića osnovcima Specijalne škole Carica Jelena.

Autor: redportal.rs

#Bajkeri

#Niš

#deda mraz

#paketići